Col·laboracions

A la nostra entitat sense ànim de lucre, ens enorgulleix col·laborar amb una organització tan important com YOGA SIN FORNTERAS. Aquesta organització és una xarxa de voluntaris de tot el món que comparteixen el seu amor pel ioga i treballen per portar beneficis a aquells que més ho necessiten.

El nostre compromís amb YOGA SIN FORNTERAS es basa en la donació de recursos i la participació en el voluntariat de classes de Ioga per a col·lectius vulnerables i en risc d’exclusió social. Aquest és un aspecte fonamental de la nostra tasca, ja que creiem fermament en la importància d’ajudar els qui més ho necessiten, especialment en un moment en què la pandèmia ha afectat de manera desproporcionada les persones més vulnerables.

A través de la col·laboració amb YOGA SIN FORNTERAS, hem tingut l’oportunitat de veure de primera mà la gran tasca que fan. El vostre treball és una veritable inspiració per a nosaltres, ja que estan compromesos amb la creació d’un món més just i equitatiu a través de la pràctica del ioga.

Si t’interessa el projecte de YOGA SIN FORNTERAS, t’animem que t’involucris i formis part d’aquesta gran tasca. Hi ha moltes maneres en què pots ajudar, des de fer una donació fins a convertir-te en voluntari i ensenyar ioga a col·lectius vulnerables. La teva contribució pot marcar una gran diferència en la vida de moltes persones que necessiten la pràctica del ioga per trobar la pau, la calma i la serenitat que tant necessiten.

En definitiva, la nostra col·laboració amb YOGA SIN FORNTERAS és un reflex del nostre compromís amb la societat i la nostra creença en el poder transformador del ioga. Junts, podem fer una diferència real i duradora a la vida d’aquells que més ho necessiten. Per això, si teniu l’oportunitat de formar part d’aquest projecte, no dubteu a fer-ho. La teva contribució serà fonamental per ajudar a construir un món millor i més just per a tothom.

Si t’interessa el projecte, tu també en pots formar part ♡

AGUA NEA és una iniciativa que estem promovent per contribuir a la cura del medi ambient, especialment a l’ecosistema marí. Aquesta empresa es dedica a la venda d’aigua mineral en envasos de metall, cosa que permet reduir la petjada de contaminació plàstica al nostre planeta.

L’ús excessiu de plàstic és un dels principals problemes ambientals de la nostra era. S’estima que cada any es produeixen més de 300 milions de tones de plàstic a tot el món, de les quals un gran percentatge acaba als oceans, generant una greu amenaça per a la vida marina i per a la salut humana.

És per això que AGUA NEA s’ha proposat una missió molt més ambiciosa que simplement vendre aigua embotellada. L’empresa té com a objectiu plantar corals per a la preservació del mar, a través d’una acció que han anomenat “1 foto 1 coral”. Aquesta iniciativa convida els clients a fer una foto amb el seu envàs d’aigua AGUA NEA en un lloc especial i pujar-la a les xarxes socials amb el hashtag #1foto1coral. Per cada foto pujada, l’empresa es compromet a plantar un corall al mar.

La importància dels corals per al medi ambient és vital, ja que aquests organismes són els responsables de crear esculls i allotjar una gran quantitat d’espècies marines. Tot i això, l’activitat humana ha provocat la degradació dels corals i la pèrdua dels esculls a tot el món.

La col·laboració amb AGUA NEA no només ens permet contribuir a la cura del medi ambient, sinó també donar suport a una iniciativa que té com a objectiu protegir i preservar el medi marí. En triar aquest tipus d’envasos, estem fent una elecció responsable i conscient, que busca reduir la quantitat de residus plàstics que generem i fomentar un canvi de mentalitat a la societat.

En definitiva, AGUA NEA és una de les formes en què podem aportar el nostre granet de sorra a la lluita contra el canvi climàtic i la cura del medi ambient. En triar aquest tipus de producte, estem apostant per un futur més sostenible i responsable amb el planeta.

Parlen de nosaltres a: