Fes-te soci

Fes-te soci

Fes-te soci del nostre club esportiu sense ànim de lucre i gaudeix de tots aquests increïbles beneficis exclusius per a tu!

Ajuda'ns a crear un entorn únic entre el mar i el ioga.

Beneficis per als nostres socis

Els nostres serveis són una extensió de la nostra passió pel ioga i el paddle surf, i del nostre compromís a fer una diferència positiva en la nostra comunitat. Aquí teniu alguns dels serveis que oferim:

Tallers gratuïts exclusius per a socis:

Tindràs accés gratuït a tallers i esdeveniments especials dissenyats exclusivament per a socis, on podràs aprofundir i conèixer altres membres de la comunitat.

Descomptes fixes en totes les classes setmanals:

Gaudeix de descomptes exclusius en totes les classes setmanals que oferim. Sigui que t'agradi el ioga, el SUP, el SUP ioga, tindràs l'oportunitat de millorar el teu benestar físic i emocional a preus reduïts.

Descomptes en productes dels nostres col·laboradors:

Com a soci, també tindràs accés a descomptes exclusius en els productes dels nostres col·laboradors.

Oportunitats de voluntariat:

Si t'apassiona ajudar altres persones i t'agrada involucrar-te en la comunitat, tindràs l'oportunitat de fer-ho com a soci del nostre club. Organitzem regularment esdeveniments i activitats solidàries en les quals pots participar com a voluntari.

Butlletí mensual:

Amb eines, vídeos, àudios de salut, ioga i altres beneficis mentals: Mantingues't informat sobre les últimes novetats en salut i benestar amb el nostre butlletí mensual exclusiu per a socis. Rebràs eines útils, vídeos i àudios que t'ajudaran a millorar el teu benestar mental i emocional, així com el teu rendiment esportiu.

T’animem a unir-te a la nostra comunitat esportiva i gaudir de tots els avantatges que tenim per oferir-te. T’esperem amb els braços oberts!

Taula Paddle Surf Itiwit SUP Yoga 2023

supyogaworldblack SUP Yoga Cat
maestria en sup yoga

Sobre la membresia

Quin es el destí de la meva donació?

Les donacions i la quota mensual que ofereixis seran destinades a projectes d'inclusió social que implementem a través de diferents eines, com ara el Stand Up Paddle, el Ioga i el SUP Ioga. El nostre objectiu és ajudar les persones a establir una connexió profunda amb el seu cos, ment i entorn.

A més, part dels fons es destinaran al suport continu de organitzacions com ara Yoga Sense Fronteres i Good Karma Projects.

D'aquesta manera, en unir-te a la nostra organització, la teva donació serà utilitzada per promoure la inclusió social i brindar suport a diverses iniciatives que busquen generar un impacte positiu en la societat.

Pagament de la membresia

És important tenir en compte que la membresia té una permanència mínima d'un any perquè puguis obtenir tots els beneficis que oferim. Creiem que aquest període és necessari perquè puguis experimentar tot el que el nostre club té per oferir i aprofitar al màxim tots els serveis i activitats disponibles.

Permanència

És important tenir en compte que la membresia té una permanència mínima d'un any perquè puguis obtenir tots els beneficis que oferim. Creiem que aquest període és necessari perquè puguis experimentar tot el que el nostre club té per oferir i aprofitar al màxim tots els serveis i activitats disponibles.

Un cop hagis completat els 12 pagaments mínims de la subscripció mensual, tindràs la llibertat de donar-te de baixa en qualsevol moment enviant un correu electrònic al nostre equip d'atenció al client. D'aquesta manera, el mes següent no se't cobrarà la membresia i la teva subscripció es donarà per finalitzada.

Volem que els nostres socis es sentin còmodes i satisfets amb la seva membresia, per la qual cosa no volem restringir la seva llibertat de elecció. Si desitges donar-te de baixa de la nostra comunitat esportiva, farem tot el possible per facilitar-te el procés i esperem veure't de tornada en el futur.

Forma de pagament

Per facilitar i assegurar el procés de pagament, hem habilitat l'opció de pagament a través de la nostra pàgina web mitjançant Stripe. D'aquesta manera, podràs realitzar els teus pagaments de manera ràpida i segura amb la teva targeta de crèdit o dèbit.

Altres beneficis

El nostre club esportiu està inscrit sota el règim fiscal especial de la Llei 49/2002, del 23 de desembre.

A partir de l'exercici fiscal 2020, en realitzar aportacions de fins a 150€, podràs beneficiar-te d'una deducció fiscal del 80%. Si la teva aportació supera aquesta quantitat, la deducció serà del 35%.

A més, si has realitzat donacions de 150€ o més durant tres o més anys consecutius i l'import és igual o superior a l'any anterior, la teva deducció augmentarà fins al 40%. És important destacar que aquest règim no s'aplica al País Basc i Navarra.

En tots els casos, l'import deduïble no podrà excedir el 10% de la base liquidable a l'IRPF.

Si desitges aprofitar aquesta deducció fiscal, et preguem que confirmis que tenim totes les teves dades personals correctament abans del 25 de gener de cada any.