Formació SUPIOGA

Formació SUPIOGA

Forma't amb Centre SUP Yoga Catalunya

Properes formacions 2022 ABRIL - MAIG - JUNY Contacta amb nosaltres per afegir-te a la llista de les pròximes convocatòries

SUPIOGA

Formació de 35 hores Paddle Surf + Ioga + SUP Ioga

Comunitat

Oportunitat de formar part de la nostra escola si vols fer classes

Material

Descomptes únics i avantatges amb les nostres marques col·laboradores

Vols ser instructor/a de SUP Ioga? 

Forma’t amb Centre SUP Yoga Catalunya, l’únic club esportiu especialitzat de SUPIOGA on obtindràs totes les eines necessàries per projectar el teu futur en aquesta disciplina.  

Material Paddle Surf

Manual Formació

Títol Formació

Dietes incloses

Neoprè

Vestuaris

4 dies presencials:

 

 Treballem les influències del Ioga i el Paddle Surf aplicats al SUP Ioga.

A més aquest any després de la nostra experiència renovem el sistema de formació ampliant dies i contingut.

La formació inclou coneixements teòrics i pràctics de les dues disciplines que formen el SUP Ioga aprofundint en asanes i variacions, respiració, meditació i seguretat per realitzar les teves classes amb total control.

Horari durant tots els dies de la formació presencial:  

9:00 – 18:00

* Per condicions climàtiques alienes a l’organització de la fomació aquest horari pot estar subjecte a modificacions
* Si el grup de formació ho desitja aquests dies es poden afegir sortides de sol i postes de sol com hores extres formatives  

 

La formació es realitza en el nostre punt de Barcelona: a les instal·lacions del Club Patí de Vela Barcelona:

Veure aquí

 • Més de 18 anys
 • Competències bàsiques per desenvolupar-se a l’aigua
 • Targeta
 • A terminis! (per consultar les condicions, fes el procés de compra de la formació: Aquí)

 

Forma’t a l’únic club esportiu de SUP Ioga dedicat a la investigació, experimentació i divulgació d’aquesta disciplina creada per les sinergies entre el Ioga i el Stand Up Paddle Surf.

Som un club registrat per la “Generalitat de Catalunya” on impulsem la bona pràctica de la disciplina SUP Ioga i busquem un estàndard per formar persones competents amb suficients recursos tant en Ioga com a Paddle Surf per poder desenvolupar classes amb total seguretat i confiança en qualsevol medi aquàtic.

 1. Quin tipus de títol s’obté?
  La titulació que emetem és privada del nostre club esportiu. El SUPIOGA és una disciplina no regulada, per tant totes les titulacions són privades i no estàn reglades per cap organisme Governamental.

 2. Cal tenir alguna titulació prèvia per a fer la formació?
  No. La nostra formació és molt completa i adquireixes tots els coneixements necessaris:
  – La nostra formació es basa en molta pràctica de PADDLE SURF, ja que considerem que és una part molt important d’aquesta pràctica. Practiquem amb 3 tipus de taules diferents i profunditzem molt amb la tècnica per aconseguir un coneixement i una tècnica profunds.
  – Profunditzem amb la tècnica del SUIYOGA: variacions d’Asana, adaptacions segons el nivell i condicions climatològiques, etc.
  – Practiquem i estudiem el IOGA des de la seva història fins a totes les seves variants, però al ser una formació de poques hores, si et vols dedicar al SUPIOGA, et recomanem que facis abans o després de la formació una formació específica de IOGA per poder aclarir i formalitzar els teus coneixements amb Ioga.
  – També tenim una part de NÀUTICA on practiquem i aprenem diferents tipus d’ancoratges per a les nostres classes, tipus de material tècnic, com analitzar les condicions meteorològiques, etc. 

 3. Necessito titulació de SUPIOGA per la Yoga Alliance?
  No. Yoga Alliance es una organització privada de EEUU. Certifica formacions de Yoga no de SUPIOGA. Pot ser que hi hagi centres que tinguin certificació YACEP això vol dir que pots utilitzar aquelles hores per a la formació contínua si ets professor/a de Ioga i tens interès amb estar registrat a la Yoga Alliance. (a Espanya les formacions de Ioga també són privades, l’únic organisme regulador que existeix es el ROPEC). Però això no garanteix la qualitat de la formació perquè no està regulada ni revisada per cap professional del SUPIOGA.

 4. Puc treballar com instructor/a de SUPYOGA un cop faci la formació?
  Si. Es una formació creada per a persones que volen ser instructors i instructores. Encara que també hi ha gent que la fa per aprendre més sobre Paddle Surf o SUP Ioga sense vistes de donar classes. 

 5. Puc treballar amb SUPYOGA.cat?
  Si. La nostra escola ajuda a totes les persones formades amb nosaltres i capaces de dirigir un grup a crear el seu punt de SUPIOGA sent part de l’equip de SUPYOGA.cat amb molts beneficis que s’expliquen a la formació. 

Col·laboradors de la formació: 

Realitzant la formació rebràs beneficis de tots els nostres col·laboradors: