Fes un donatiu

Fes una donació

Uneix-te a nosaltres per fer del ioga i el paddle surf una eina per al canvi social.

Ajuda'ns a crear un entorn únic entre el mar i el ioga.

SERVEIS DE LA NOSTRA ENTITAT

Els nostres serveis són una extensió de la nostra passió pel ioga i el paddle surf, i del nostre compromís per fer una diferència positiva en la nostra comunitat. Aquí teniu alguns dels serveis que oferim:

Tallers i esdeveniments comunitaris: Oferim tallers i esdeveniments per promoure el ioga i el paddle surf com a eines per al canvi social, i ajudar les persones a connectar amb els seus cossos, ments i entorns de manera més profunda.

Programes de SUP Ioga: Els nostres programes exclusius de SUP Yoga ofereixen una manera única de practicar ioga a l’aigua, mentre es connecta amb la natura i es cuida el medi ambient.

Iniciatives de salut mental: Creiem en el poder del ioga i el paddle surf per millorar la salut mental, i estem compromesos a crear iniciatives que ajudin les persones a cuidar del seu benestar emocional.

Cura del medi ambient: Ens importa el medi ambient i estem compromesos a protegir i cuidar dels nostres mars i oceans. Oferim programes que ensenyen a les persones com cuidar del medi ambient mentre practiquen paddle surf.

Sobre nosaltres

Qui som?

Al Club Stand Up Paddle Surf i Ioga Catalunya, creiem en la importància d'unir la comunitat del ioga i del paddle surf per crear un canvi social positiu. Ens apassiona el poder d'aquestes disciplines per millorar la salut física, mental i emocional de les persones, i estem compromesos a fer que siguin accessibles per a tothom. Des de tallers i esdeveniments comunitaris fins a programes exclusius de SUP Yoga i cura del medi ambient, la nostra missió és millorar la vida de les persones a través del ioga i el paddle surf.

Per què escollir-nos

Al Club Stand Up Paddle Surf i Ioga Catalunya, estem compromesos en fer una diferència positiva en la nostra comunitat. Som apassionats del ioga i el paddle surf, i creiem que aquestes disciplines poden ser eines poderoses per al canvi social. Oferim serveis exclusius i programes innovadors que ajuden les persones a connectar amb el seu cos, ment i entorn de manera més profunda, i a cuidar del seu benestar emocional i del medi ambient.

Som únics perquè...

Som un club de paddle surf i ioga, el que significa que combinem les disciplines per oferir una experiència única i enriquidora.

Ens preocupa el medi ambient i estem compromesos a cuidar i protegir els nostres mars i oceans.

Els nostres programes estan dissenyats per ser inclusius i accessibles per a tothom, independentment del seu nivell d'habilitat o experiència.

Ens apassiona fer una diferència positiva en la nostra comunitat, i estem compromesos en utilitzar el ioga i el paddle surf com a eines per al canvi social.