Formació SUP IOGA

Formació SUP IOGA

Forma’t amb Centre SUP Yoga Catalunya, l’únic club esportiu especialitzat de SUP IOGA on obtindràs totes les eines necessàries per projectar el teu futur en aquesta disciplina.

Formació SUP Ioga Barcelona

2024

SUP IOGA - Formació Nivell 1

Introducció a la pràctica del SUP IOGA adquirint els coneixements essencials per a poder entendre la pràctica i guiar classes amb total seguretat a qualsevol medi aquàtic. Requisits d'accés: · No hi ha cap requisit mínim d'accés
Preu - 390€ Duració - 3 dies presencials + online al teu ritme durant 1 any Propera convocatòria - 2024 Localitzación - Barcelona

Formació de SUP Ioga a Barcelona 

Perfecte per a profunditzar a nivell personal o a nivell professional. 

Vols ser instructor/a de SUP Ioga? 

3 dies presencials:

Treballem les influències del Ioga i el Paddle Surf aplicats al SUP Ioga.

NOU FORMAT EN LÍNIA I PRESENCIAL: En el moment de fer la reserva, rebràs un enllaç per accedir a la nostra escola online i ja podràs començar la formació! Després ens trobem els dies 15, 16, 17 SETEMBRE per a la part pràctica.

Durant els 3 dies presencials resolem dubtes de la teoria.
A més aquest any després de la nostra experiència renovem el sistema de formació ampliant dies i contingut.

La formació inclou coneixements teòrics i pràctics de les dues disciplines que formen el SUP Ioga aprofundint en asanes i variacions, respiració, meditació i seguretat per realitzar les teves classes amb total control.

 

Horari durant tots els dies de la formació presencial:  

9:00 – 18:00

* Per condicions climàtiques alienes a l’organització de la fomació aquest horari pot estar subjecte a modificacions
* Si el grup de formació ho desitja aquests dies es poden afegir sortides de sol i postes de sol com hores extres formatives  

 

· Accés durant 1 any a la nostra acadèmia online de SUP Ioga.
· Material paddle surf
· Neopré
· Manual formació
· Títol formació
· Dutxes
· Vestuaris
· Dietes 

La formació es realitza en el nostre punt de Barcelona: a les instal·lacions del Club Patí de Vela Barcelona:

Ver aquí

 • Més de 18 anys
 • Competències bàsiques per desenvolupar-se a l’aigua
 • Targeta
 • A terminis! (per consultar les condicions, fes el procés de compra de la formació: Aquí)

Forma’t a l’únic club esportiu de SUP Ioga dedicat a la investigació, experimentació i divulgació d’aquesta disciplina creada per les sinergies entre el Ioga i el Stand Up Paddle Surf.

Som un club registrat per la “Generalitat de Catalunya” on impulsem la bona pràctica de la disciplina SUP Ioga i busquem un estàndard per formar persones competents amb suficients recursos tant en Ioga com a Paddle Surf per poder desenvolupar classes amb total seguretat i confiança en qualsevol medi aquàtic.

 1. Quin tipus de títol s’obté?
  La titulació que emetem és privada del nostre club esportiu. El SUPIOGA és una disciplina no regulada, per tant totes les titulacions són privades i no estàn reglades per cap organisme Governamental.

 2. Cal tenir alguna titulació prèvia per a fer la formació?
  No. La nostra formació és molt completa i adquireixes tots els coneixements necessaris:
  – La nostra formació es basa en molta pràctica de PADDLE SURF, ja que considerem que és una part molt important d’aquesta pràctica. Practiquem amb 3 tipus de taules diferents i profunditzem molt amb la tècnica per aconseguir un coneixement i una tècnica profunds.
  – Profunditzem amb la tècnica del SUP IOGA: variacions d’Asana, adaptacions segons el nivell i condicions climatològiques, etc.
  – Practiquem i estudiem el IOGA des de la seva història fins a totes les seves variants, però al ser una formació de poques hores, si et vols dedicar al SUP IOGA, et recomanem que facis abans o després de la formació una formació específica de IOGA per poder aclarir i formalitzar els teus coneixements amb Ioga.
  – També tenim una part de NÀUTICA on practiquem i aprenem diferents tipus d’ancoratges per a les nostres classes, tipus de material tècnic, com analitzar les condicions meteorològiques, etc. 

 3. Necessito titulació de SUPIOGA per la Yoga Alliance?
  No. Yoga Alliance es una organització privada de EEUU. Certifica formacions de Yoga no de SUP YOGA. Pot ser que hi hagi centres que tinguin certificació YACEP això vol dir que pots utilitzar aquelles hores per a la formació contínua si ets professor/a de Ioga i tens interès amb estar registrat a la Yoga Alliance. (a Espanya les formacions de Ioga també són privades, l’únic organisme regulador que existeix es el ROPEC). Però això no garanteix la qualitat de la formació perquè no està regulada ni revisada per cap professional del SUP YOGA.

 4. Puc treballar com instructor/a de SUPYOGA un cop faci la formació?
  Si. Es una formació creada per a persones que volen ser instructors i instructores. Encara que també hi ha gent que la fa per aprendre més sobre Paddle Surf o SUP YOGA sense vistes de donar classes. 

 5. Puc treballar amb SUPYOGA.cat?
  Si. La nostra escola ajuda a totes les persones formades amb nosaltres i capaces de dirigir un grup a crear el seu punt de SUPYOGA sent part de l’equip de SUPYOGA.cat amb molts beneficis que s’expliquen a la formació. 
 6.  

Amplia la teva formació de SUP Ioga a Barcelona:

SUP IOGA - Formació Nivell 2

Profundizació en la pràctica del SUP IOGA en aspectes com alineació i anatomía del asana per al SUP IOGA, sistemes d'anclatge de forma individual i grupal i pràctiques de nivell intermig. Pràctiques de diferentes estils de Ioga. Requisits d'accés: · Acreditar titulació de Ioga de mínim 200h · Acreditar formació de SUP IOGA a qualsevol escola o nivell 1 amb SUPYOGA.cat
Preu - 390€ Duració - 3 díes presencials Propera convocatòria - próximament Localizació - Barcelona

SUP IOGA - Formació Nivell 3

Perfeccionament sobre nàutica i anclatges a alta mar, classes pràcticas de SUP IOGA nivell avançat, i perfeccionament de la tècnica de Paddle Surf amb anàlisis personalizat. Acompanyament per a estructurar, planificar i crear la teva escuela o classes de SUP IOGA creant conjuntament el teu pla de projecció. Requisits d'accés: · Acreditar formació nivell 2 amb SUPYOGA.cat
Preu - próximament Duració - 3 díes presencials Propera convocatòria - próximament Localizació - Barcelona

supyoga teacher training level 1 2 SUP Yoga Cat Formació SUP Ioga
supyoga teacher training level 2 2 SUP Yoga Cat Formació SUP Ioga
supyoga teacher training level 3 2 SUP Yoga Cat Formació SUP Ioga
Formación SUPYOGA Barcelona
Formación SUPYoga Barcelona