Experiències de Ioga

Experiències de Ioga

Esdeveniments de Ioga a la platja de Barcelona

logo SUP Yoga Cat Experiències de Ioga
1200px Decathlon Logo SUP Yoga Cat Experiències de Ioga
Workshops Plaçes limitadas Platja del Somorrostro (Barcelona)

EXPERIÈNCIES IOGA BARCELONA

El Ioga és una pràctica mil·lenària que ens permet flexibilitzar el cos i la ment. Una classe de Ioga pretén portar la teva ment a un estat de relaxació total a través d’asanes (postures amb el cos), pranayama (exercicis de respiració), meditació i una part final de relaxació.

El Ioga pretén acostar-nos a una pausa a les nostres rutines diàries plenes d’obligacions, per donar a la teva ment un respir.

Gaudir d’una classe de Ioga té múltiples beneficis per al cos i la ment, així que no deixis passar l’oportunitat i gaudeix del Ioga a la ciutat de Barcelona.

5€

Persona
Workshops SUP Yoga Jivamukti Yoga SUP Yoga Cat Experiències de Ioga
19/03/2023 | 10:00h - 11:00h

HATHA IOGA

Realitzarem una classe de Hatha Yoga amb un escalfament per contactar amb el cos i anar cap a una sèrie de nanses estàtiques per observar i esquivar la ment.

13€

Persona
Workshops SUP Yoga 2 SUP Yoga Cat Experiències de Ioga
16/04/2023 | 9:00h - 11:00h

HATHA IOGA

Realitzarem un taller de Hatha Yoga amb un escalfament per contactar amb el cos i anar cap a una sèrie de nanses estàtiques per observar i esquivar la ment.
A on?

Barcelona

Centre SUPYoga Catalunya

Moll de la Marina, s/n
08005 Barcelona

Com arribar-hi

Barcelona

Platja de Barcelona

Úniques dates

Esdeveniments exclusius

Perquè Ioga?

Beneficis

Un dels beneficis principals del ioga és la seva capacitat per reduir l'estrès i l'ansietat. A través de les tècniques de respiració i meditació que es fan servir en aquesta pràctica, es pot reduir la freqüència cardíaca i disminuir la producció de cortisol, l'hormona de l'estrès. A més, el ioga també pot millorar la flexibilitat, la força muscular i la postura corporal. Les diferents postures de ioga, conegudes com a asanes, poden estirar i enfortir els músculs, millorar la circulació sanguínia i reduir el risc de lesions.

Compromís

Amb cada classe de Ioga en què col·labores estàs donant suport a un projecte en què estem compromeses: Ioga Sin Fronteras.

Una non-profit organització col·laborades amb YOGA SIN FRONTERAS per fer donacions i participacions involuntàries Ioga classes per a vulnerables i socials excloses groups.